Maarten Meiners
Menu

News

J.Lindeberg nieuwe kledingpartner van Maarten Meiners

J.Lindeberg nieuwe kledingpartner van Maarten Meiners

 
Het kledingmerk J.Lindeberg en alpine skiër Maarten Meiners zijn een samenwerking aangegaan. Komende winter zal Meiners op en naast de piste te zien zijn in speciaal geselecteerde outfits van het Zweedse kledingmerk. Het winterseizoen staat voor de deur en Meiners kijkt al uit naar de eerste World Cup in Sölden, Oostenrijk op 28 oktober. ‘Ontzettend gaaf om met dit prachtige merk samen te werken. De kleding is echt fantastisch; het ziet er goed uit en is technisch van hoogstaande kwaliteit. Ik eis veel van mijn kleding en materiaal, daarom kies ik alleen voor het beste.’ Samen met POC en Hestra kan Meiners nu met J.Lindeberg in geheel Zweedse stijl toewerken naar het WK in Åre in februari 2019.
 
Maarten Meiners is een van de meest succesvolle Nederlandse alpine skiers aller tijden. In zijn carrière heeft hij met top 10 resultaten in Europa Cup en Junioren Wereldkampioenschappen en een top 20 resultaat bij de Wereldkampioenschappen unieke prestaties behaald. Meiners staat op dit moment op plek 58 op de wereldranglijst op de reuzenslalom, ook hier de eerste Nederlander in de top 100. Meiners heeft de ambitie om in de komende jaren een plek in de top 30 van de wereldranglijst veroveren. Zondag 28 oktober zal Maarten Meiners deelnemen aan de seizoensopening tijdens de Werelbekerwedstrijd in Sölden.
 
Meiners heeft naast zijn ski carrière een Universitaire bachelor afgerond in Finance aan de Universiteit van Amsterdam. Daarnaast ervaring met het geven van ski clinics en presentaties voor zijn sponsors als ERU Prestige, Audi en Active Professionals. Meiners maakt dit seizoen deel uit van Team Global Racing. In de samenwerking met J.Lindeberg zal komende winter professionele foto- en video content worden gemaakt.
 
Meer informatie over J.Lindeberg op www.jlindeberg.com

Back to the previous page