Maarten Meiners
Menu

News

Meiners maakt zich op voor WK in Åre, Zweden

Meiners maakt zich op voor WK in Åre, Zweden

De Wereldkampioenschappen alpineskiën 2019 worden van 4 tot en met 17 februari 2019 gehouden in Åre. Meiners neemt deel aan de Super-G op 6 februari en de Reuzenslalom op 15 februari.

Afgelopen weken is Meiners hard bezig geweest om zich optimaal voor te bereiden. ‘Het was even zoeken om de juiste set-up te vinden in de reuzenslalom maar ik kom nu steeds dichterbij, de hoeveelheid sneeuw in januari maakte het niet makkelijk om de juiste trainingsomstandigheden te vinden.’

Tijdens de Europa Cup Reuzenslalom in Courchevel behaalde Meiners de 21e plek. ‘Een goede tweede run gaf vertrouwen in de juiste richting qua skiën en materiaal.’ Hieronder kun je de beelden bekijken van zijn wedstrijd.


Bij de FIS reuzenslalom in Folgaria behaalde Meiners de tweede plaats, ook door een sterke tweede run neer te zetten. Er stonden een aantal goede skiërs aan start en Meiners behaalde hierdoor 11,35 FIS punten.

Komende zondag staat Meiners aan start bij de World Cup Reuzenslalom in Garmisch-Partenkirchen. Daarna zal hij direct afreizen naar Åre.

Back to the previous page