Maarten Meiners
Menu

News

Beste Nederlandse alpineskiër Maarten Meiners en Active Professionals gaan samenwerking aan.

Beste Nederlandse alpineskiër Maarten Meiners en Active Professionals gaan samenwerking aan.

Maarten Meiners, dagelijks bezig beter te worden dan de dag ervoor, dat is iets waar Active Professionals ook mee bezig is. Active Professionals, onderweg om dé intelligence organisatie van Nederland te worden, met haar missie: “Expansion. Always, in all ways.” en dat is waar Maarten en Active Professionals elkaar tegenkomen. Kernwoorden die zij verder in elkaar herkennen en waarden die ze delen zijn: talent, kansen pakken/bieden, groei/ontwikkeling, ambitie, grenzen verleggen, durf, doelgericht en geef niet op.

Het Rotterdamse IT bedrijf, groots in Business, Operational en Sustainability Intelligence heeft door haar ‘act’ karakter vele overeenkomsten met de skiënde topsporter. Alpine skiën is een spectaculaire sport met snelheden tot 150 km/h  in de afdaling waardoor je ontzettend snel moet kunnen reageren op veranderende omstandigheden. ‘Als skiër ben ik elke dag bezig om mijzelf te ontwikkelen. Door grenzen te verleggen en challenges aan te gaan kom ik stap voor stap dichter bij mijn doel.’ Deze doelgerichte mindset komt overeen met de werkvloer in Rotterdam; Successful People Act. #WeAreACTive.  

Maarten Meiners zal mede gesponsord worden door Active Professionals en als active professional ingezet worden zodat ons merk de ‘act’ uitstraling van deze topsporter krijgt, onder andere via social media. Het logo van Active Professionals zal te zien zijn op het officiële racepak, teamkleding en website van Maarten Meiners.

Deze samenwerking is medemogelijk gemaakt door SuperRebel.

Back to the previous page